Recensies

Phill Bee
Vocalist Phill Bee

"Bookers neem het van mij aan, boek ze nu, dan kun je later zeggen dat je één van de eersten was."
profile phill

Iets meer dan een jaar geleden kwam ik via YouTube op het spoor van 'Young' Jelle Wunderink, gitarist. Nu ben ik altijd aardig geïnteresseerd in jong talent en zoals het dan met muzikanten gaat, je kijkt en luistert en hebt al heel snel gezien en gehoord of iemand aardig speelt, dan wel goed speelt, dan wel 'het' heeft.
Bij Jelle was en is het laatste het geval; ik zag en hoorde het meteen, hij heeft 'het'. In die tijd organiseerde ik maandelijks jamsessies in Sittard waar ik Jelle voor uitnodigde. Een week later stond hij na een rit van 230 kilometer vrolijk lachend klaar op het podium en speelde die middag een dikke vette Texas blues uit zijn Strat waar ik als liefhebber van het soort erg blij van werd en word.
Er werd contact gehouden tot ik enkele maanden geleden via een muzikantensite op het spoor kwam van Stijn en Lars Middelhuis, eveneens jonge gasten, zeer bovengemiddelde bassist en drummer, die op zoek waren naar een gitarist. Aangezien ze uit het oosten van het land komen dacht ik al snel aan Jelle. Goed, 'snelle Jelle' zag meteen de mogelijkheid en tja, zoals dat gaat met goeie muzikanten onder elkaar, je gaat jammen, nog eens jammen en dan komen de plannen.

Het gevolg: NO KING. Kort samengevat: TOP Nederlandse jonge bluesmuzikanten die een vette groove neerzetten en de luisteraar boeien met hun super muzikaliteit en vette blues. Blues in Nederland heeft een toekomst, de naam: NO KING.

Bookers: neem het van mij aan, boek ze nu, dan kun je later zeggen dat je één van de eersten was.

Ruben Hoeke
Guitarist Ruben Hoeke

"Jong supertalent! Eigen sound, eigen feel, vriendelijk. Toekomst voor de Nederlandse Bluesrock? Ik mag hopen dat zijn talent komt bovendrijven! Met de juiste Mensen om hem heen en goede songs moet dat toch lukken. Go Jelle!"
profile ruben